2016 Sakarya Kış Dörtlü Takımlar Briç Şampiyonası sona erdi

2016 Sakarya Kış Dörtlü Takımlar Briç Şampiyonası sona erdi

GEYVELİ BRİÇ’ÇİLER ŞAMPİYON

2016-Sakarya-KİS-DORTLU-TAKİMLAR-BRİC-SAMPİYONASİ-SONA-ERDİ- (1)12 ekibin katılımıyla düzenlenen 2016 Sakarya Kış Dörtlü Takımlar Briç Şampiyonası sona erdi

Büyük ilgi gören dev organizasyonda   Çift devreli lig usulüne göre gerçekleşen ve 12 takımın katıldığı müsabakaların sonunda şampiyonluk kupasını Geyveli sporcular Suat Dalgıç, Fatih Akçaoğlu ve Sadi Akçaoğlu’nun yer aldığı Ada Briç Spor Kulübü kazandı.

5 Ocak’ta başlamıştı

Briç İl Temsilciliği tarafından organize edilen 2016 Sakarya Kış Dörtlü Briç Şampiyonası, önceki akşam tamamlandı. Ada Briç Spor Kulübü Salonu’nda, 5 Ocak’tan bu yana sahnelenen ligin final müsabakaları nefisti. Çift devreli lig usulüne göre gerçekleşen ve 12 takımın katıldığı müsabakaların sonunda şampiyonluğu Ada Briç Spor Kulübü elde etti. 

344 puanla kupa geldi

Önceki akşam sahnelenen final müsabakalarında 344 puana ulaşan Ada Briç Spor Kulübü’nün şampiyonluk sevinci yaşadığı ligin ikinciliğini Defne (249.19 Puan), üçüncülüğünü Çivi (283.62 puan), dördüncülüğünü ise Afacan (252.33 puan) elde etti. Bu son müsabakaların ardından düzenlenen görkemli törende ödüllerini alan takımlar, oldukça mutluydular.

Şampiyona Mart ayında  

Lig sonunda ilk dört dereceyi alan Ada Briç Spor Kulübü, Defne, Çivi ve Afacan, Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı. Mart ayının ilk haftasında Bursa’da gerçekleşecek şampiyonaya katılacak olan bu dört ekibimiz, ilimizi en iyi şekilde temsil etmekte kararlı. Bu arada müsabakalara büyük renk getiren ve mücadelesini sonuna kadar sürdüren Dostlukspor, en centilmen takım seçildi.

Akçaoğlu’na Teşekkür

Ödül töreninde konuşan Briç İl Temsilcisi Cevdet Güngör, lige katılan 12 ekibe de teşekkür etti. Güngör; “Ligimizin herhangi bir aksaklık yaşanmadan tamamlanmasında büyük emeği olan direktörümüz Sadi Akçaoğlu ve centilmenliklerini bir an olsun elden bırakmayan tüm oyuncularımızı kutluyorum” dedi.

Turnuvanın tecrübeli takımlarından Ada Briç Spor Kulübü, zorlu mücadele sonucunda şampiyon oldu. Kupa ve madalyaları, Briç İl Temsilcisi Cevdet Güngör verdi.

Briç tutkunları, ödül töreni sonrası anı ölümsüzleştirdiler.

Ercan DEMİR-Geyvemedya.com

Yayınlama: 25.02.2016
Düzenleme: 28.02.2016 20:09
810
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.