38 Yıl Aradan Sonra Kerpe’de Bir araya Geldiler

38 Yıl Aradan Sonra Kerpe’de Bir araya Geldiler

38 YIL ARADAN SONRA GELEN BİRLİKTELİK

ARİFİYE-OGRETMEN-OKULU-1976-YİLİ-MEZUNLARİ-KANDIRA-KERPE-BULUSMASİ- (4)-vert1976 yılı Arifiye Öğretmen Okulu Mezunları 38 yıl aradan sonra KERPE’de Buluştular .

Aralarında Geyve’den emekli öğretmen Hasan Arıcı ile Geyve Atatürk İlkokulu öğretmenlerinden Kadir Arıcı ve Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’inde bulunduğu mezunlar 38 yıl aradan sonra gelen birlikteliği Kocaeli’nin sahil kasabası Kerpe’de doyasıya eğlenerek kutladılar.

Mezunaların sınıf arkadaşları olan Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç bunca sene sonra gelen birliktelikten duyduğu memnuniyeti ifade ederek , bundan sonraki birlikteliklerde her konuda mezunların yanında olacağını belirtti.

Geyve, Bursa, İzmit, Akyazı, Söğütlü, İzmit ve  Adapazarı’ndan gelen dostlarla bir arada olan 1976 Arifiye Öğretmen Okulu mezunları bir daha ki sene 24.Eylül.2016 tarihinde İznik’te Buluşmak üzere Kandıra’dan Meşhur Kandıra Yoğurdu alarak  güle oynaya ayrıldılar.

Erdinç TUNA-Geyvemedya.com

Yayınlama: 04.10.2015
Düzenleme: 08.10.2015 12:08
1.300
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Kadir ARICI dedi ki:

    Bu Mutlu Günde Bizi 38 yıl aradan sonra Bir araya getiren arkadaşımız Kadir AKBAŞ Öğretmenimize Sonsuz Teşekkürler.Örnek Davranaşından dolayı Tebrik ediyorum.Unutulmadınız Buraya Dedi Mutluluğumuzu paylaştık.Ayrıca Bu Haberi ŞİP-ŞAK yayınlayan ERDİNÇ TUNA kardeşimize de içten samimi duygularımla teşekkür ediyorum.İYİ Kİ VARSINIZ 🙂